Početna | Kontakt
Šta je Theta isceljivanje | Vianna Stibal | THInK | Theta seminari | Kalendar seminara | Instruktori | Praktičari | Knjiga/CD | Obaveštenja
 


Šta je Theta isceljivanje?


Theta isceljivanje je model energetskog isceljivanja koji je utemeljila Vajana Stajbal. To je meditativan proces koji isceljuje na svim nivoima našeg bića - fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom - kroz usredsređenu molitvu Stvoritelju. Svako ko ima čistu veru u Boga ili Stvaralačku energiju može pristupiti i koristiti ovu metodu bez obzira na starosno doba, pol, boju kože, veru ili religiju.

U Theta isceljivanju koristimo theta moždane talase, koji su vrlo spori i dovode do duboke relaksacije dopuštajući nam da delujemo ispod nivoa svesnog uma. Ti talasi sadrže uspomene i osećaje, a takođe vladaju našim stavovima, verovanjima i našim ponašanjem.

Kroz koncept o Sedam nivoa postojanja Theta praktičar se povezuje sa bezuslovnom ljubavlju, energijom i mudrošću Svega što jeste.

U Theta isceljivanju radimo na četiri nivoa: Osnovnom nivou, Genetskom nivou, Istorijskom nivou i Nivou duše, što omogućava telu da savlada telesnu bolest i odstrani emocionalne blokade. Osnovni nivoobuhvata sve ono što su nas učili u ovom životu, verovanja koja smo prihvatili još od detinjstva i koja su postala deo nas. Genetski nivo sadrži verovanja koja smo nasledili od svojih predaka. U Istorijski nivo spadaju duboke genetske uspomene, sećanja koja datiraju još iz prošlih života ili iz kolektivne svesti čovečanstva, dok Nivo duše obuhvata sve ono što mi jesmo.

Rad na verovanjima daje nam direktan pristup našem podsvesnom umu koji je sredstvo pomoću kojeg možemo menjati podsvesna verovanja. Na primer, osoba može svesno želeti uspeh, ali ako ona istovremeno nosi verovanje da su uspešni ljudi usamljeni, ta osoba će podsvesno sabotirati uspeh bez obzira kako i koliko se svesno trudila da to postigne. Metoda kojom se koristimo kako bismo utvrdili takva verovanja jeste mišićno testiranje a promena verovanja se događa u trenutku.

Drugi važan aspekt Theta isceljivanja je Rad na osećajima pomoću kojega možemo brzo i lako naučiti osobu šta to znači osećati se voljenom, poštovanom, paženom i mnogim drugim osećajima koje osoba možda ranije nikada nije iskusila.

Budući da je tehnika Theta isceljivanja poučavana i zasnovana na Božanskoj bezuslovnoj ljubavi, vi ćete se osećati ugodno i smireno dok je budete učili i iskusili je na sebi. Nakon što je naučite, uvidećete da svako ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog telesnog i emocionalnog isceljenja. Pomoći ćete sebi kao i svojim prijateljima i porodici koristeći ovaj izuzetan proces.

 

 

 

 


Akcijska ponuda:
CD/DVD, KNJIGETheta isceljivanje
Uvod u izuzetnu tehniku energetskog isceljivanja


 

 

  Copyright Theta Healing® Serbia 2016.
  design www.sd-design-studio.com